Tech4o
Eureka!

Начало  » За Eureka!
Eureka! произвежда качествени палатки от 1895 година и през годините компанията се утвърждава като един от лидерите в индустрията. През 1959 Eureka! произвеждат първата палатка с външна рамка (Draw-Tite), първите които изобретяват палатка тип шатра, първите които използват frame clips за улеснение при опъването и подобрена въздушна циркулация. Наскоро Eureka! разработи патентованата High/Low вентилационна система за врати и покривала.

Превъзходно качество, внимание към подробностите, иновационни продукти са само някои от причините за отличната репутация на Eureka! Затова алпинисти като сър Едмънд Хилари, първият човек изкачил връх Еверест, се доверяват на палатките на Eureka! за поредната хималайска експедиция през 1960г. Палатките на Eureka! са придружавали американската експедиция на Еверест през 1963, също така американската женска експедиция за покоряването на Анапурна през 1978. Eureka! са били на всяко северно-американско първо покоряване на Еверест - включително първата канадска алпинистка през 1986 и първата американка през 1988.

Даже и ако вашето приключение не е толкова екстремно е хубаво да се знае, че палатките на Eureka! са създадени за предизвикателства.